Barbatii Taur in relatii sunt cunoscuti ca incapatanati. De asemenea, sunt generosi, loiali si hotarati sa obtina ceea ce isi doresc. Barbatii Taur au nevoie de un partener care sa-i ajute sa se relaxeze si sa renunte la control.

Cum e sa te intalnesti cu un barbat Taur? Ce ar trebui sa stii?

Aceste sfaturi te vor ajuta sa intelegi si sa faci fata provocarilor care apar in relatiile dintre doua semne zodiacale diferite:. Afla cum sa lucrati impreuna ca o echipa egala, astfel incat ambii parteneri sa se simta multumiti.

Barbatul Taur este de obicei un barbat tacut si rabdator. Singurul lucru pe care nu il tolereaza este sa fie ignorat, ceea ce inseamna ca este important ca partenerul sau sa demonstreze des ca il iubeste des.

Esti indragostita de un barbat Taur si te intrebi cum este el intr-o relatie? Daca da, citeste mai departe.

Daca iubesti tipul tacut si puternic, sunt sigur ca vei iubi barbatul Taur.

In plus, un barbat Taur in relatii este loial, rabdator, de incredere, dar este si foarte incapatanat, materialist, posesiv. Un barbat Taur este, de asemenea, foarte sensibil si este de obicei cu picioarele pe pamant si foarte practic.

Barbatul Taur doreste sa se intalneasca cu o femeie de standarde inalte si nu cu o femeie care urmareste o aventura de o noapte. Asadar, barbatii Taur in relatii tind sa investigheze o femeie cu precautie si rabdare.

Barbatii Taur in relatii –  lucruri pe care trebuie sa le stii

Barbatul Taur in prietenie

Daca cauti sa formezi o relatie neangajata sau ocazionala cu un tip, atunci un barbat Taur este tipul tau preferat.

Barbatii Taur isi fac prieteni excelenti, ceea ce este una dintre caracteristicile lor distinctive.

Un tip Taur tine doar cativa oameni, iar acesti oameni sunt adesea protejati si paziti.

Un lucru pe care il vei observa la un iubit Taur este ca te va trata ca pe un membru al familiei. De asemenea, este de incredere si loial.

Au tendinta de a fi timizi in preajma strainilor. Cu toate acestea, atunci cand un tip Taur te lasa sa intri in viata lui, vei fi rasfatata si tratata cu generozitate.

Barbatii Taur au si o latura ascunsa despre care putine femei o cunosc. Au o dorinta profunda de a fi apreciati de femeia pe care o iubesc.

Aceasta dorinta emotionala este uneori trecuta cu vederea si ignorata, dar este una dintre cele mai puternice dorinte pe care le are un barbat Taur.

Cum se comporta barbatul Taur cand este indragostit

Este nevoie de timp pentru ca un Taur indragostit sa-si dezvaluie dragostea atat prin cuvinte, cat si prin actiuni. Barbatii Taur sunt foarte atenti la relatii.

Daca vrei sa castigi inima unui tip Taur, este important sa-l ajuti sa se hotarasca fiind bland si relaxat. Barbatul Taur doreste o relatie sigura si solida, mai ales atunci cand urmareste dragostea. Cu alte cuvinte, pasionatul barbat Taur vrea sa-si petreaca tot timpul pentru a cunoaste totul despre tine.

Barbatii Taur sunt traditionalisti in natura. Prin urmare, pot fi devastator de posesivi.

Un alt lucru interesant despre un barbat Taur indragostit este ca, odata ce te iubeste, te va iubi profund. 

Nu ii place artificialitatea si el va fi intotdeauna sincer si sincer cu tine in ceea ce priveste sentimentele sale. Asadar, vei sti cu siguranta daca este indragostit de tine, deoarece el te va face centrul lumii lui.

Barbatul Taur in pat

Te intrebi cum este sexul cu un barbat Taur? Ei bine, baietilor din Taur le place sexul. Ei considera ca este ceva care nu ar trebui sa fie doar natural, ci si sanatos si distractiv.

Barbatilor Taur in pat le place sa ia lucrurile incet. Deci, sexul cu un barbat Taur nu ar trebui sa fie grabit.

Un barbat Taur vede prietenia, dragostea si sexul ca componente inseparabile ale unei relatii. Prin urmare, sexul este un pas natural urmator intr-o relatie continua si de succes.

Zona erogena a barbatilor Taur este gatul.

Barbatii Taur sunt stimulati sexual de un partener care ii sopteste la ureche. Nu orice cuvinte vechi fara sens, ci sugestiile erotice carora le este greu sa le reziste.