Poligelul este o inovatie in materie de manichiura. Acesta se aplica mult mai usor decat celelalte geluri si este foarte rezistent.

Ingrijirea mainilor si a unghiilor trebuie sa intre in rutina fiecarei persoane. Chiar daca vorbim de o femeie sau de un barbat, ingrijirea unghiilor tine de noi, de bun simt si de respectul nostru. Evident ca in randul barbatilor nu este cazul de o ingrijire vasta, de taiat corect unghii le, sa iaba manile un aspect ingrijit. Cand vorbim de doamne sau domnisoare, este cu totul alta poveste. Unghiile doamnelor trebuie sa arate impecabil . Nu vorbim neaparat de lungime – o manichiura frumoasa poate fi si pe unghii scurte. Unghile frumos pilite, cuticulele curatate si cu o oja sa arate bine este un minim de ingrijire.

Pentru o ingrijire mai detaliata trebuie sa apelam la manichiurista noastra. Aceasta are si produse profesionale pentru manichiura. Ne ajuta in tratarea lor corecta . Periodic, o vizita la manichiurista poate face minuni, indiferent de ce tip de manichiura alegem sa facem, cu gel, cu tipsuri sau cu oja semipermanenta. Trebuie luat in calcul ca un profesionist poate face o treaba foarte buna si ne ajuta sa avem rezultate rapide: unghii lungi intr-un timp foarte scurt.

Poligelul este o inovatie in materie de manichiura. Acesta se aplica mult mai usor decat celelalte geluri si este foarte rezistent. Are o structura mai cremoasa, poate aluneca mai usor de pe un tips, dar, cu indemanarea manichiuriste acest lucru nu se intampla. Daca aveti unghiute scurte care nu au o forma bine definita sau simetrica, polygelul face parte din produsele profesionale pentru manichiura, reprezentant inovatie. Este special gandit pentru ca timpul unei profesioniste sa nu mai fie atat de lung. Chiar daca vorbim de aplicarea tipsurilor pe toate cele zece unghii, pentru ca polygelul se aplica mult mai usor, durata intregului proces este mult mai scurta.

Oja semipermanenta este aplicabila atat pe unghiile naturale scurte cat si pe cele lungi. Poate fi aplicata si pe unghiile false, tipsuri, cat si pe constructii. Pasii sunt relativ simpli, dar necesita atentie si indemanare

Pasi pentru aplicarea ojei semipermanente

  • Se pregateste unghia naturala 
  • Se aplica lichidele de pregatire a unghiei, acestea fiind :Primer, Nailprep, Ultrabond
  • Se aplica un strat de base coat si se polimerizeaza in lampa UV
  • Se aplica oja semipermanenta si se usuca in lampa UV in jur de 60-120 de sec 

Pasii nu par neaparat greu de urmat, dar necesita dexteritate si pricepere. Pentru inceput ar fi indicat sa urmariti ceea ce face un profesionist. O manichiurista stie exact pasii si pentru ce foloseste toate acele produse. Daca doriti totusi sa incercati acasa sunt sigura ca puteti gasi niste tutoriale pe internet care va vor arata pas cu pas cum se pregateste si cum se aplica oja semipermanenta Lila Rossa.