Daca vrei sa faci un barbat Taur sa fie interesat de tine, este important sa pastrezi un interes scazut, incurajandu-i totodata interesul.

Aceasta nu este o sarcina usoara. Daca incerci prea mult, el se va sfii de tine. Daca te comporti prea rece, el va presupune ca nu esti interesat.

Cand unui barbat Taur ii este dor de tine, este un semn bun ca este cu adevarat atasat. Este esential sa lasi unui barbat Taur sa aiba suficient spatiu pentru a te simti dor. Daca ii este dor de tine, te va urmari.

Un barbat Taur care te testeaza poate da inapoi pentru a vedea cum vei reactiona. Daca creezi drama sau il urmaresti, el se va da inapoi. Cel mai bine este sa-l atragi sa vina la tine.

Daca te intrebi cum sa faci un barbat Taur sa te urmareasca dupa o despartire, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa-ti traiesti cea mai buna viata si sa-l faci sa regrete ca te-a parasit.

Fii misterios

Cand un barbat Taur nu te place, nu poti face nimic pentru a se razgandi. Cel mai bine este sa mergi mai departe. Cu toate acestea, in multe cazuri, un barbat Taur poate actiona neinteresat atunci cand este intr-adevar pur si simplu eul sau precaut tipic. Foloseste-i prudenta in avantajul tau.

Poti ademeni un barbat Taur fiind un pic de mister. Tine-l atent dezvaluind strategic diferite aspecte ale personalitatii tale. Cand un barbat Taur vede ca esti complex si profund, va fi intrigat.

Nu dezvalui prea multe deodata. Fii mereu sincer cu un barbat Taur, dar lasa-i un mister de rezolvat. Acest lucru ii implica in mod natural partea practica, deoarece va dori sa descopere mai multe despre tine.

Nu-L urmariti

Daca vrei sa stii cum sa faci ca un barbat Taur sa-ti fie dor de nebun, cel mai bun lucru de facut poate parea contraintuitiv. Nu-l urmariti. Fa-l sa te urmareasca. Rezista impulsului de a te face prea disponibil.

Cand un barbat Taur vede ca trebuie sa lucreze pentru atentia ta, va pune mai multa energie in relatie. Daca se asteapta sa-l suni in fiecare seara pentru ca o faci mereu, nu are nicio motivatie sa te contacteze.

Barbatii Taur sunt creaturi de obicei. Daca in mod obisnuit il atingi sau initiezi contactul, un barbat Taur nu va vedea niciun motiv sa puna atata initiativa si energie pentru a te urmari. Acesta este un model pe care veti dori sa il evitati.

Actioneaza neinteresat

Daca te intrebi cum sa stii cand un barbat Taur a terminat cu tine, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poti face este sa actionezi neinteresat de el. Daca un barbat Taur vede ca nu il urmaresti si este interesat de tine, te va urmari.

De asemenea, daca te comporti usor neinteresat, de fapt va linisti un barbat Taur. Va incepe sa simta ca se poate relaxa pentru ca va vedea ca nu o sa-l coplesiti cu prea multa atentie sau sa va concentrati asupra lui.

Desi pare un paradox, atunci cand un barbat Taur simte ca nu exista nicio presiune din partea ta pentru a se angaja, el va arata de fapt mai mult interes si chiar va deveni mai probabil sa se angajeze. Totusi, de indata ce pari prea dornic, el va intra in panica.

Fii sanatos

Investeste in sanatatea ta sau pastreaza un stil de viata sanatos daca vrei sa pastrezi un barbat Taur interesat de tine. Desi este atras de placerile vietii si asta include dragostea de a se rasfata cu mancarurile si mancarurile sale preferate, unui barbat Taur ii place si atunci cand interesul sau amoros prioritizeaza sanatatea.

Cand va rasfatati impreuna cu o masa romantica, faceti din aceasta o masa organica sanatoasa. Faceti drumetii impreuna sau aratati-i ca mentineti un stil de viata cat mai sanatos si activ, chiar daca nu va poate alatura intotdeauna la un antrenament.

Il va linisti pentru ca sanatatea este o masura a securitatii, iar barbatii Taur sunt totul despre securitate. Trebuie sa vada ca nu trebuie sa-si faca griji pentru sanatatea ta.

Evidentiaza-ti aspectul

Daca vrei sa stii cum sa-l faci pe un barbat Taur sa se deschida cu privire la sentimentele sale, va fi nevoie de timp si rabdare. Cu mult inainte de a vorbi despre emotii, un barbat Taur poate fi ademenit de dragostea lui pentru frumos si atractie.

Acest lucru poate parea superficial, dar este un pas in directia relatiei mai serioase pe care o cauti. Joaca-te la aceasta dorinta etalandu-ti frumusetea. Scoate-ti cele mai bune atribute fizice. Imbracati-va pentru a impresiona si, de asemenea, oferiti-va un makeover care va sporeste increderea.

Cand un barbat Taur vede ca iti pretuiesti sanatatea si aspectul, el va presupune ca esti increzator si ambitios si va fi mai inclinat sa te urmareasca. El va dori sa fie vazut cu tine si va duce relatia la urmatorul nivel.

Fa-ti barbatul Taur sa uite de orice alta femeie si sa innebuneasca absolut pentru tine.

Pune intrebari inteligente

Poate parea ca un barbat Taur este superficial si materialist pentru ca pune atat de mult accent pe aparente, dar nu este superficial. De asemenea, este atras de femeile inteligente. Daca vrei sa te urmareasca, implica-l prin conversatii intelectuale.

Pune-i intrebari care arata ca esti atent si, de asemenea, ca esti inteligent si atent. Un barbat Taur va urmari femeile inteligente si cultivate. Aratati-va cunostintele, dar si obtineti intelepciunea lui.

A sti ceea ce nu stii si a-ti exprima interesul si curiozitatea sunt foarte multe semne de inteligenta de care este atras un barbat Taur. Aratati-i ca sunteti cu mult peste ceilalti, impartasind informatii despre subiecte interesante.

Multumeste-i

Un barbat Taur care se deschide in relatii este un semn bun ca esti pe drumul cel bun. Nu ajunge usor la acest nivel. Daca incerci sa convingi un barbat Taur precaut inainte, este nevoie de timp si rabdare.

Cand arati recunostinta si admiratie pentru tot ceea ce face barbatul tau Taur pentru tine, este o modalitate de a-l incuraja sa te urmareasca mai mult. Sa-i arati unui barbat Taur ca esti recunoscator si sa-i exprimi multumiri este important, deoarece hraneste legatura cu el.

Cand ii multumesti unui barbat Taur pentru toate lucrurile marunte pe care le face pentru tine, este un drum lung. Un barbat Taur trebuie sa simta ca ii recunosti munca grea. Cand face lucruri practice pentru tine, iti arata ca te iubeste.

Nu-l grabi

Daca vrei sa stii cum sa faci un barbat Taur sa te urmareasca, cel mai important lucru de facut este sa ai rabdare. Nu grabi un barbat Taur. Acest lucru se va intoarce intotdeauna inapoi. Un barbat Taur se va inchide complet daca simte ca puneti prea multa presiune asupra lui.

Daca vrei sa stii cum sa faci un barbat Taur sa fie dor de tine dupa o despartire, trebuie sa faci apel la dorinta lui de independenta si spatiu. El stie ca este o femeie rara, care poate fi intima si afectuoasa atunci cand are chef de dragoste, dar care poate fi, de asemenea, distanta si sa-i ofere spatiu atunci cand are nevoie de timp liber.

Cand un barbat Taur vede ca nu il vei grabi si ca ai incredere in tine si ii poti oferi spatiu, se va usura. El te va considera foarte bine si te va simti confortabil cu tine. Toate acestea il incurajeaza si mai mult sa te urmareasca.

Fi independent

Daca esti increzator si independent, un barbat Taur va fi incurajat sa te urmareasca. Are un simt acut al valorii si asta inseamna, de asemenea, ca este atras de femeile care se pretuiesc pe sine. Daca ii arati interesul iubirii Taurului ca esti o femeie de succes si ocupata, el va fi mai intrigat.

Un barbat Taur este atras de femeile care se hranesc, dar si care nu au nevoie de multa liniste. Daca cauti constant la el pentru incurajare si validare, se va satura de relatie.

Daca vrei ca un barbat Taur sa te urmareasca, este mai bine sa-i arati ca esti independent si increzator in tine. El va fi mai inclinat sa te urmareasca pentru ca te vede imputernicit si cu un statut inalt.

Apelati la simturile Lui

Barbatii Taur sunt extrem de senzuali. Ei iubesc femeile care sunt atractive din punct de vedere fizic. In timp ce barbatii Taur individuali pot avea gusturi diferite in ceea ce priveste atractivitatea fizica, daca te tratezi ca pe o comoara valoroasa sau ca o opera de arta, el va fi inclinat sa te urmareasca.

Dar dincolo de simturile sale vizuale, un barbat Taur iubeste si sunetul vocii tale, mirosul parfumului romantic sau texturile hainelor pe care le porti. Daca esti o femeie senzuala care se bucura de placerile vietii si poate apela la simturile lui, un barbat Taur va fi inclinat sa te urmareasca.

Cand apelezi la natura lui senzuala, il ispitesti nu numai cu aspectul tau fizic, ci si facand apel la simtul auzului, atingerii, gustului si mirosului. Purtarea cu uleiuri seducatoare de aromoterapie sau impartirea cu el de produse delicioase de patiserie sunt modalitati de a atrage un barbat Taur.

Redarea muzicii slabe atunci cand barbatul tau Taur este prin preajma sau trimiterea unui mesaj text cu link-uri catre melodii romantice, de asemenea, va tenta un barbat Taur si il va incuraja sa te urmareasca. Apelati la nevoia lui de confort si siguranta si il veti putea incuraja sa va urmareasca.