Jucatorul de baseball pensionar – a carui despartire de Jennifer Lopez a fost confirmata luna trecuta – este chipul unui nou ,,corector conceput special pentru barbati”. Barbatul de 45 de ani a facut echipa cu Hims & Hers pentru a lansa The Blur Stick, care vine in opt nuante diferite.

Anuntand colaborarea pe Instagram, Rodriguez a spus: ,,Lucrand cu echipa Hims & Hers, am vrut sa creez un produs care sa rezolve o problema cu care ma confruntam in fiecare zi.

,,Mi-am dat seama in timp ce saream de la intalnire la intalnire, aveam nevoie de ceva rapid si usor in rutina mea pentru a ascunde petele sau umflaturile de ras.

,,De aceea sunt incantat sa impartasesc un nou produs @Hims – Blur Stick. Este un anticearcan convenabil conceput special pentru barbati, care poate fi folosit pentru imperfectiunile pielii.

,,Verifica-l, cred ca vei fi surprins cat de des iti vine la indemana”.

Pentru a utiliza produsul, pur si simplu il bagati pe deget sau direct pe fata, apoi il frecati – scopul fiind acela de a acoperi pete, pete sau bucati de ciuperci altfel neprezentabile.

Descrierea produsului spune: ,,Amestecati-va pentru a iesi in evidenta. Cautarea celor mai bune va ajuta sa va simtiti cat mai bine.

,,Blur Stick a fost creat pentru a va ajuta sa faceti exact asta.

,,Acolo pentru tine intr-o ciupire sau pentru utilizarea de zi cu zi, considera-l o atingere finala care face diferenta.

,,Indiferent daca va pregatiti sa iesiti sau va pregatiti pentru un alt apel video, faceti-l cu incredere si un ten de care va mandriti”.

Puteti cumpara The Blur Stick online cu 17 USD (12 GBP) – asa ca cred ca este sortata ziua Tatalui (nu va faceti griji, inca aveti inca o luna).

Rodriguez si Lopez erau impreuna din 2017, dar recent si-au anulat logodna de doi ani, realizand ca sunt mai buni ca prieteni.

Intr-o declaratie impartasita cu Today , cuplul a spus: ,,Ne-am dat seama ca suntem mai buni ca prieteni si asteptam cu nerabdare sa ramanem asa.

“Vom continua sa lucram impreuna si sa ne sprijinim reciproc in cadrul afacerilor si proiectelor noastre comune. Ne dorim binele unul pentru celalalt si pentru copiii celuilalt.

“Din respect pentru ei, singurul alt comentariu pe care trebuie sa-l spunem este sa va multumim tuturor celor care au trimis cuvinte amabile si sprijin.”