Echiparea în mod corespunzător a mașinii nu este numai o necesitate din punct de vedere legal, ci un aspect extrem de important pentru deplasarea în siguranță cu mașina. Indiferent de sezon, la orice drum lung și nu numai este nevoie să verifici starea anvelopelor. Când acestea nu sunt în formă corespunzătoare, va fi nevoie să găsești soluția optimă pentru schimbarea lor.

Dacă la prima vedere acest lucru pare dificil de realizat, din acest articol vei realiza că lucrurile nu stau atât de rău pe cât ai crede. 

Roți complete pentru mașina ta

Atunci când ești nevoit să schimbi anvelopele mașinii tale și pornești în căutarea celor potrivite, trebuie să ții cont de informațiile trecute în cartea mașinii, astfel încât alegerea pe care o faci să fie una sigură. Janta.ro este soluția sigură pe care o ai pentru jante si anvelope Renault

Pentru oricare dintre modelele de mașini Renault poți găsi roțile complete care să se adapteze perfect nevoilor sau preferințelor pe care le ai. Jante, anvelope și senzori de presiune, pachetul complet de roți care să facă deplasările tale cu mașina mai plăcute și mai sigure. Poți achiziționa toate acestea dintr-un singur loc, fără a avea griji inutile. 

Configurator virtual pentru identificarea roților perfecte

Mai mult decât faptul că este extrem de ușor să găsești roțile complete pentru mașina ta Renault, ai și șansa de a configura virtual roțile de care ai nevoie. Astfel, poți găsi în doar câteva secunde acele modele de jante și anvelope 100% compatibile cu mașina ta Renault. Unic pe piața din România, acest configurator te va ajuta să găsești roțile potrivite pentru modelul tău de Renault prin simpla introducere a datelor mașinii: marca și modelul acesteia, motorizarea sau anul de fabricație.

Imagine 3D a jantelor perfecte pentru mașina ta Renault 

Cu ajutorul janta.ro, ai șansa de a trece la următorul nivel. Înainte de a face alegerea finală, ai șansa de a vedea în timp real cum arată jantele disponibile în portofoliu și compatibile mașinii tale. Acest lucru este posibil cu ajutorul configuratorului 3D, instrument care îți oferă imaginea clară a modului în care va arăta vehiculul complet echipat, chiar înainte de a face o alegere finală în acest sens. 

Configuratorul pe care ți-l pune la dispoziție janta.ro este perfect pentru nevoile tale și pentru faptul că poți găsi soluții compatibile pentru oricare dintre modelele de mașini Renault existente pe piață. 

Janta.ro, soluția sigură și eficientă pentru echiparea mașinii tale Renault

Partener oficial al grupului Alcar, janta.ro este locul în care poți găsi unele dintre cele mai calitative produse. Cel mai mare producător și distribuitor de jante aftermarket din Europa, reprezintă soluția sigură atunci când dorești consumabile de calitate înaltă, din materiale recunoscute pentru rezistența lor – aliaj AEZ, Dezent sau DOTS. De asemenea, ai șansa de a găsi jante din oțel Alcar Stahlrad, calitate deosebită la cele mai bune prețuri. 

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de anvelopele perfecte?

Pe janta.ro vei găsi anvelopele potrivite pentru orice categorie: cauciucuri vara, iarna sau all season, produse pe care le poți achiziționa la un buget restrâns, la preț mediu și oferte speciale pentru anvelope premium. Toate echipamentele din ofertă se evidențiază prin calitate, fiind potrivite pentru echiparea completă a mașinii tale Renault. După ce ai introdus datele în configuratorul virtual, nu îți rămâne decât să alegi tipul de roți, apoi să te bucuri de experiența utilizării lor. 

Roțile vin montate și echilibrate, gata de pus pe mașină, iar pentru a facilita munca pe care o ai de făcut pentru a obține roțile perfecte ale mașinii tale, există și posibilitatea de a opta pentru serviciul de montaj direct disponibil prin intermediul site-ului janta.ro. Există peste 250 de service-uri partenere în toată țara din care-l poți alege pe cel potrivit necesităților tale. Este bine de știut că serviciul este valabil doar atunci când produsele sunt plătite online cu cardul.