Cica liderii PSD se intalnesc chiar in acest week-end, la mare!
Cica vor discuta belirea lui Crin Antonescu, dar si incapacitatea manageriala a lui Victor Ponta. Cica ardelenii s-au saturat de șmecherii de București care distrug partidul si-l prabușesc in sondaje. Cica PNL a inceput sa puna in funcții numai politruci incompetenți, care indeparteaza oamenii si vor fi penalizați la alegeri. In timp ce PSD ar prefera sa mearga pe vechea si sanatoasa politica de cadre: ești bun? Inscrie-te la noi! Cica șeful conspiratorilor nu este totuși Ioan Rus (care este insa noul candidat la șefia PSD). Dar șeful adevarat, marele boss care a pornit conspirația, este chiar batranul edec, Ion Iliescu.
Cica Iliescu de la inceput s-a opus intrarii la guvernare, cu doar 6 luni inainte de alegeri (ca n-aveai decat de pierdut simpatie si prea puțin de castigat). Cica s-a opus si la prostia cu referendumul: dar i-a lasat pe aștia tineri, așa zisul “viitor” al politicii romanești, sa-si faca damblaua. Dar cica acum s-a enervat cand a vazut ce dezastru au facut tinerii imbecili, impreuna cu Dan Voiculescu, si gata! ii taie de la porție. Cat despre Voiculescu…“nu știu ce se tot baga si asta, ca nu-i treaba lui”. (Nota personala: neica, da’ “tinerii”, vad ca sunt dezastru peste tot! Cand intra in partide sunt dezastru, cand ii angajeaza vreo firma sunt dezastru, la BAC sunt dezastru, in facultați iși copiaza lucrarile de diploma si sunt dezastru, dupa facultate nu-si gasesc de lucru și iar sunt dezastru. Fazele alea, cu “noua generație”, cu “tineretul e viitorul”, s-au dovedit cele mai mari tampenii!
Daca analfabeții aștia retarzi sunt viitorul, inseamna ca nu mai exista nici un viitor!…dar sa revenim la subiect). Cica PSD si-a amintit cum tradarea lui Voiculescu l-a doborat de la putere in 2004! Basescu caștigase alegerile, dar Alianța DA – nu prea. Erau sub 50% si n-ar fi reușit niciodata sa faca un guvern, daca nu sarea repede Dan Voiculescu din barca PSD, in barca lui Basescu. Sigur, dupa aia s-a ofticat ca Basescu i-a dat muie public, numindu-l “soluție imorala”. Si s-a ofticat si mai tare cand a inceput urmarirea penala in cazul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare, așa ca acum e foarte…antibasist. Dar faptele raman fapte: fara tradarea lui Voiculescu, istoria ultimilor 8 ani ar fi fost foarte diferita!

“Antonescu a calcat intr-un rahat, iar acum ni-l baga sub nas!”

Dar totuși ce-aveți, neica, cu Antonescu? l-am intrebat pe PSD-istul meu. La care el s-a indignat: cum adica, noi ce avem cu el? El ce are cu noi! A țiganit-o pe Angela Merkel, ca un bulibașa din Ferentari! Nici n-am ajuns la guvernare si ne-a inchis toate ușile in strainatate! Cand aud de USL, toți tac brusc si se uita in alta parte, parca am fi ciumați! Iar romanii au simțit asta, ca de aia am scazut cu 10% in sondaje. Poate el crede sincer ca Romania trebuie sa iasa din NATO si din Uniunea Europeana – treaba lui! Dar nu hotaraște el viitorul Romaniei, pentru tot poporul roman!

Concluzie: cand ești prost, degeaba ai noroc. Ca-ți curge printre degete!

Va ieși ceva din asta? Se va materializa aceasta lovitura de palat, din interiorul USL? Ramane de vazut. Sa te indignezi la mare e una, sa faci efectiv ceva e alta, iar sa-ti mai si reușeasca, e cu totul altceva. E adevarat ca nici Ion Iliescu nu e un fitecine: e obișnuit sa doboare politicieni, inca de pe vremea lui Gheorghiu Dej! A mancat d-aștia ca Antonescu si Ponta, la micul dejun.

Ce știm sigur?

Ca USL chiar a scazut in sondaje cu 10%. Ca responsabili sunt Antonescu, Voiculescu si Ponta (dovada ca primii doi cer acum al doilea referendum: deci o singura flegma nu le-a ajuns). Ca aceasta scadere e unica in istoria politicii. Sa fii pe val, sa-ti ai dușmanul la picioare si sa-ti dai singur la cap, e o dovada de cretinism efectiv nemaiintalnit. Si e nemaiintalnit, pentru ca oamenii care sunt atat de cretini, de obicei nu ajung in posturi de decizie atat de inalte. Asemenea oameni sfarșesc ca funcționari in vreun muzeu de provincie, sau ca profesori bețivi la sate. Dar nu ajung sa conduca partide! Nu ajung sa conduca țari!

Cum a ajuns Romania sa fie condusa de moluște incompetente ca astea? Dracu’ știe!

Sau mai bine zis…serviciile știe!