Am putea spune ca orgasmul este linia de finish catre care alearga toate femeile, si barbatii deopotriva. Daca barbatilor le este mai usor sa ajunga la orgasm, nu putem spune acelasi lucru si despre femei. Pozitii sexuale exista cu duiumul, pentru orice stare de spirit, pentru barbatii mai dotati sau dimpotriva, pentru femeile mai mici de statura, etc.

Sa vedem insa care sunt cele mai bune pozitii in care stimularea punctului G este maxima, iar o femeie poate ajunge destul de usor la orgasm.

Fluturele. Femeia sta intr-o parte, iar barbatul in fata ei, in genunchi. Un picior al femei va fi intre picioarele barbatului, iar celalalt picior pe umarul lui. In acest caz penetrarea este foarte adanca si femeia are parte de dubla stimulare: vaginala si clitoridiana.

Ea deasupra. Pozitia mimeaza destul de mult o tehnica de masturbare a femeilor, asa ca aceasta pozitie va fi pe placul ei. Barbatul sta pe spate, cu picioarele apropiate. Femeia se aseaza deasupra, lasandu-se penetrata, apoi isi intinde picioarele. Din aceasta pozitie femeia face miscari circulare, in timp ce partenerul se poate juca cu sanii ei sau o poate stimula anal cu degetele. Orgasmul este garantat!

Departare. Femeia sta pe spate, iar barbatul in genunchi in fata ei, penetrand-o. Acum ea trebuie sa tina picioarele cat mai departate si sa-i permita barbatului o penetrare cat mai adanca. Barbatul ii poate tine piciorele femeii departate, sporind in acest fel placerea. Barbatul este cel care controleaza rapiditatea miscarilor si profunzimea penetrarii. Femeia are mainile libere si se poate stimula clitoridian, pana ajunge la orgasm.

Pe la spate. Femeia sta pe burta, cu cateva perne sub bazin, iar barbatul o penetreaza pe la spate. Daca doresti o penetrare mai adanca este suficient sa iti departezi picioarele. Aceasta pozitie stimuleaza punctul G al femeii, si ii lasa acesteia mainile libere, pentru a se putea stimula si altfel. Barbatul o poate stimula anal, introducand incet un deget in anus.

Crucea. Aceasta pozitie este derivata din celebra pozitie lingurita. Femeia sta pe spate cu picioarele ridicate. Barbatul sta pe o parte, cu picioarele intinse, astfel incat corpurile celor doi sa formeze un unghi de 90 grade. Dupa penetrare femeia isi poate departa picioarele cat de mult ii permite flexibilitatea. Avand mainile libere, atat femeia, cat si barbatul se pot juca cu clitorisul ei. Este o pozitie in care barbatii pot obosi destul de repede.