Pergolele sunt accesorii elegante si practice ale caselor familiale sau teraselor restaurantului, cafenelei etc. Poti gasi pergole bioclimatice din aluminiu de inalta calitate, la comanda, care nu necesita aproape nicio intretinere. 

Pergolele difera de copertine prin structura si functie. Sunt mai stabile si te protejeaza nu numai de soare, ci si de ploaie. Acoperisurile pergolelor sunt realizate din sipci de aluminiu care pot fi inclinate sau dintr-o tesatura solida, impermeabila, pentru protectie solara. Te protejeaza de soarele fierbinte, vant si ploaie. 

Sunt potrivite pentru instalarea pe terasele caselor familiale, terase, verande, precum si in zonele exterioare ale restaurantelor, cafenelelor etc. Inainte de construirea pergolei trebuie ales tipul de ancorare: pergolele pot fi autoportante in mijlocul gradinii, ancorate in sol si partial de fatada casei, iar unele pot fi atasate doar de fatada. 

Un mod popular de a opera pergole bioclimatice este cu o telecomanda sau cu un smartphone. Pot fi dotate si cu senzori inteligenti, iluminat sau copertine verticale.

Se adapteaza oricarei capodopere arhitecturale

Pergolele bioclimatice se adapteaza oricarei capodopere arhitecturale – obiecte existente, cladiri noi sau renovate. Pergolele sunt rezistente si estetice (raport optim intre rezistenta si statica, reglat separat pentru fiecare pergola). 

Scopul lor initial este de a proteja si in acelasi timp iti creeaza un nou spatiu de locuit in afara casei. Tehnologia lor bioclimatica te protejeaza si optimizeaza spatiul de locuit, permitandu-ti sa il adaptezi la razele soarelui, sa creezi o ventilatie racoritoare in timpul caldurii si chiar sa iti gasesti adapost in conditii meteorologice extreme (ploaie, zapada si vant). Cu ajutorul sipcilor de aluminiu, pergola bioclimatica iti permite sa o adaptezi imediat la lumina schimbatoare a soarelui, atat manual cat si prin telecomanda.

Designul pergolelor bioclimatice se caracterizeaza prin linii clare, clasice si atemporale. Pentru ca sunt facute pe masura, pentru ca sunt simple si pentru ca sunt perfectionate, pergolele bioclimatice sunt extrem de fiabile si necesita intretinere minima. 

Sunt rezistente si frumoase. Modulele cu lamele reglabile asigura cel mai bun echilibru intre design, flexibilitate si durabilitate. Indiferent de dimensiunile alese, vei gasi cea mai buna capacitate portanta si rezistenta la vant, precum si o scurgere eficienta a apei pluviale.

Constructie simpla, rezistenta si super flexibila

Pergolele bioclimatice s-au dovedit a fi cea mai buna combinatie de simplitate si flexibilitate, pentru o mai buna adaptare la toate stilurile arhitecturale. Are o constructie complet personalizabila si de calitate. O constructie complet revizuita si luxoasa, complet personalizabila in functie de masuratorile tale, evidentiaza pergola bioclimatica, creand o ambianta unica pentru orice terasa. 

O pergola bioclimatica poate acoperi o gradina sau o terasa pentru a te bucura de acest spatiu exterior special pe tot parcursul anului, atat iarna, cat si vara. Este solutia ideala pentru cladiri rezidentiale si activitati comerciale precum baruri si restaurante. 

Spre deosebire de pergola traditionala, pergola bioclimatica are o copertina cu lamele de parasolar reglabile, care ofera umbra si lasa aerul sa treaca. Pergola bioclimatica este evolutia modelului traditional. Este un element de acoperis cu lamele de protectie solara reglabile si garanteaza un climat optim cladirii. 

Este o solutie conceputa pentru a profita de mediul inconjurator chiar si in cele mai reci luni ale anului. Scopul principal al unei pergole bioclimatice este de a proteja de soare si intemperii, evitand risipa de energie si bani pentru incalzirea sau racirea unui anumit mediu.