Iliescu si Ponta, arși la Timișoara!

La ora cand scriu aceste randuri, mitingul din Piața Universitații a fost spulberat de jandarmi. PDL a facut asta, deși manifestanții au lovit rau si in ambițiile opoziției. In București, l-au batut de doua ori pe liberalul Ludovic Orban (care incercase sa se dea “revoluționar”), iar la Timișoara, oamenii au ars pozele lui Iliescu si Ponta. Dar si PDL-istul Ioan Botiș, fost ministru al Muncii, a fost injurat si lovit de oameni la Bistrița.

Așa ca Basescu si-a dat seama ca se apropie explozia: aia mare! Si s-a speriat. Pentru ca explozia care vine, nu va schimba de la putere doar un partid cu altul, cum a fost timp de 20 de ani: ci va distruge toate partidele. Tot statul. Romania sociala va fi ștearsa de pe harta.

Iar asta nici un politruc nu poate sa accepte. I-ați auzit cum vorbesc disperați de haos si de anarhie, cum spun ca Parlamentul trebuie sa controleze in continuare tara? Pai e si normal: Parlamentul controleaza tara, iar ei controleaza Parlamentul. Casa Poporului e o gaura de talhari! Care talhari se plimba in vazul tuturor, in Mercedesuri ultimul tip, pe banii firmelor private. Pai cum sa nu le convina? Cum sa nu vrea…”democrație”?

Nici Basescu, nici ceilalți politruci n-au ințeles esențialul: ca atata vreme cat continua criza (iar Angela Merkel le-a spus germanilor ca la ei va continua cel puțin 10 ani), oamenii vor fi din ce in ce mai saraci. Manifestațiile vor fi din ce in ce mai violente. Piața Universitații se va umple din nou!

Acum a fost doar inceputul: ce-o sa faceți peste 4 luni, cand n-or sa mai fie bani de pensii si salarii? Dar peste un an? Hahahaha….

Nu exista hoți buni si hoți rai!

Degeaba cer idioții din USL alegeri anticipate! Alegeri anticipate, ca sa schimbi niște hoți cu alți hoți? Degeaba negociaza PDL cu opoziția: romanilor nu le pasa! De ce le-ar pasa de intalnirea a doua bande, care discuta cum sa-si imparta mai bine prada? Iar prada suntem noi.

In Romania nu exista decat partide comuniste!

Va amintiți cum nenorociții de politruci s-au suparat pe Nokia ca, cica, nu dadea destui bani la buget, ca sa aiba ei ce toca? Va amintiți cum porcii de la Finanțe ziceau ca rolul firmelor private este…sa-si plateasca taxele? Toate partidele gandesc la fel: ei bine, gandirea asta socialista o sa va iasa acum pe nas!

Noi muncim si ne zbatem ca sa avem bani noi – nu statul! Ca sa fim bogați noi – nu statul! Voi sunteți slugile noastre, nu invers. Iar daca v-ați luat nasul la purtare, nici o problema: o sa va treziți cu el taiat. Hai, nu mai trimiteți acum inspectorii ANAF pe teren, sa mai stranga niște spagi? Hai cu para-ndaratul: curaj, abia aștept!

In 2010, i-am avertizat pe politruci (vezi Visați sa-si revina economia? Care economie?): Partidele romanești sunt ca niște sticle de vin, frumos colorate. Doua sticle au etichete pe care scrie “partide de dreapta”. Alta sticla are lipita eticheta de partid modern, social-democrat. Dar e o teapa! In sticle nu e nici un fel de vin. In toate e același pisat vechi, comunist si rozaliu.

Politrucii au ras si au zis: ce ne tot bați la cap cu criza ta? Las’ ca se termina in cateva luni…las’ ca ne ajuta UE si americanii…

Ei, uite ca UE e pe moarte, iar americanii v-au intors spatele, ca au problemele lor. Acum, e fiecare pentru el.

Taiați ajutoarele de stat, dar omorați si firmele private: cum sa traiasca oamenii?

In New York, orice emigrant mort de foame poate sa inchirieze o mașina si sa-si caștige o paine ca taximetrist. In București, știți cat costa spaga ca sa fii taximetrist? 10.000 de euro!

Pai bai primare, bai Oprescule, bai hot nenorocit: tu nu vezi ce fac directorii tai in Primarie? Nu-i vezi cum fura? Te faci ca ești chior, nemernicule?

Singura soluție pentru ieșirea din criza este scaderea taxelor (si nu cu 2-3 procente: ci cu 90%!). Scaderea cheltuielilor statului. Oprirea corupției. Simplificarea birocrației si a activitații firmelor private. Am tot facut liste de masuri, atat eu cat si mulți alții:

reducerea masiva a CAS, CASS, scutirea de impozite pentru IMM-uri cu cifra de afaceri sub 2000 de euro lunar; posibilitatea de a face contracte de prestari servicii pe persoane fizice (pentru a evita complet plata contribuțiilor sociale daca dorim), liberalizarea Codului Muncii si simplificarea concedierilor, posibilitatea de a alege intre case de pensii si de sanatate private si de stat (cu ocolirea completa a statului), reducerea cheltuielilor statului prin reducerea birocrației, externalizarea serviciilor bugetare si scaderea numarului bugetarilor cu cel puțin 1 milion; lupta reala impotriva corupției, prin organizarea licitațiilor transparent, pe internet. Interzicerea secretizarii contractelor pe bani publici.

Așa ca sa fim serioși: nu masurile lipsesc, ci voința de reforma! Politrucii se vaita ca e greu; ca e imposibil; ca cica ar fi un vis. In realitate, e greu doar daca nu vrei sa te apuci de treaba!

Tari ca Polonia si Marea Britanie n-au stat mult la discuții; au pus in aplicare exact aceleași masuri si au terminat reforma in doi ani. Romania, dupa 20 de ani, inca mai face liste si planuri. Iar in aștia 20 de ani, toate partidele politice au fost la putere de cel puțin doua ori. Deci poporul roman le-a dat nu doar o șansa, ci doua. Iar ei le-au folosit sa-si umple buzunarele.

Uite, de aia trebuie lichidata toata clasa politica, fara mila! De aia au ajuns toți politicienii, din toate partidele, sa fie batuți in plina strada, in toata tara!

Cel mai bun comunist, e comunistul mort.

Conform IRES, aproape 90% dintre romani vor distrugerea clasei politice. Aproape 90% dintre romani o considera hoața si o invinuiesc de dezastrul economiei. Asta inseamna ca toate partidele, toata gașca PDL+PSD+PNL, nu strange decat…10% din populație! Adica maximum 2 milioane de oameni, din 20 de milioane? Hahahaha… Pai voi mai sperați sa mai conduceți Romania?

Eu zic ca o sa aveți mare noroc, care o sa scapați nelinșați!

Eu zic ca cadavrele voastre batjocorite, or sa zaca in Piața Unirii, acoperite de scuipat: si PDL-isti, si PSD-iști, si PNL-iști – la gramada!