Unul dintre articolele de încălțăminte cele mai des folosite, adidașii sunt preferati pentru confortul pe care îl oferă purtătorului, pentru ușurința în purtare, pentru versatilitatea pe care o oferă, putând fi asortați la ținute diverse, în orice posibilitate.

Atunci când alegi adidașii potriviți, nu trebuie să ții cont numai de aspectul acestora, ci și de calitatea materialelor, respectiv tehnologiile care sunt utilizate pentru realizarea lor, astfel încât să beneficiezi de un confort crescut în purtare, dar și de modul în care îi poți asorta la ținutele pe care le ai. 

Ce outfituri poți completa cu o pereche de adidași?

Cu o pereche de adidasi dama la OneFashionRoom îți poți completa outfitul și te poți bucura de ținute la modă în stilul personal. Varietatea de modele, culori și materiale din care sunt realizate este una mare, ceea ce îți oferă posibilitatea de a găsi fără un efort prea mare perechea potrivită, chiar dacă ești o persoană pretențioasă când vine vorba de articolele pe care le poartă. Pentru un stil sport poți alege o pereche de addasi dama la OneFashionRoom realizați din materiale care permit picioarelor să respire și să se miște lejer, iar pentru un stil casual poți alege modele de adidași cu un design deosebit, în culori și combinații de culoare inedite. 

Combinații de negru cu diverse culori, de la alb sau roșu la roz, maro sau grena, adidași albi cu modele în negru și verde sau adidași albi cu detalii colorate și sclipitoare, poți alege de la OneFashionRoom oricare dintre modelele preferate de adidași pe care să îi asortezi la ținutele de zi cu zi, la cele urbane sau chiar la cele smart casual. Poți purta adidașii pe stradă, în sala de sport sau la birou, alegerile pe care le poți face din acest punct de vedere fiind nelimitate. 

Sfaturi utile pentru alegerea adidașilor potriviți

Adidașii pe care îi poți alege de pe OneFashionRoom pot avea designuri simple sau complexe, modele înalte sau joase, din piele sau diverse materiale textile. Dacă vrei să porți încălțăminte lejeră, pe care să o poți asorta la ținute diverse, de la cele sport la cele elegante, ideali sunt adidașii scurți, cu un croi decupat, în stilul tenișilor ușori și confortabili. În cazul în care ai nevoie de o pereche de încălțăminte care să îți susțină glezna, alege adidașii înalți, care vor oferi, în plus, ținutei tale, o notă de rafinament și eleganță. 

Pentru eleganță și robustețe, alege adidași din piele, aceștia având o durată de utilizate mare, iar pentru lejeritate și moliciune, alege o pereche de adidași cu materiale textile naturale – bumbacul este ideal pentru purtările de vară. Adidașii cu lână sunt ideali și pentru temperaturile scăzute, lâna fiind un material care ține picioarele calde. 

La o ținută în tonuri închise poți alege o pereche de adidași în culori vii care vor crea un efect deosebit, iar dacă vrei să oferi ținutei tale un aspect vesel, alege adidași multicolori, în tonuri deschise și culori sclipitoare.