Rihanna esteunul dintre cei mai cunoscuti artisti ai secolului 21. Ea are un numar demilioane de fani din intreaga lume, care in mod constant asculta muzica ei sitin pasul cu viata ei. In ciuda faptului ca este celebra, exista inca unelefapte despre ea, care sunt necunoscute pentru multi oameni. Iata cateva lucruriextrem de interesante pe care nu le stiai despre Rihanna.

Care este numele ei real?

Numele real alRihannei este Robyn Rihanna Fenty. Rihanna este numele ei mijlociu, care l-aales sa il utilizeze, de asemenea, ca nume de scena. Desi nu se stie de ce aales in mod specific sa utilizeze numele ei mijlociu ca numele ei de scena,este probabil pentru ca ii place mai mult decat Robyn.

Care este venitul ei?

Valoarea neta aRihannei este de peste 1 miliard de dolari, ceea ce face ca ea sa fie cel maibogat muzician de sex feminin din lume. Multi oameni ar fi crezut ca Beyonce afost cea mai bogata femeie din muzica, insa acest lucru nu este adevarat deloc.Cu toate acestea, cele mai multe dintre veniturile Rihannei nu face parte dincariera muzicala. Potrivit Forbes, cei mai multi bani vin de la linia ei defrumusete, Fenty Beauty. Ea detine 50% din Fenty Beauty.

De unde este Rihanna?

Robyn RihannaFenty s-a nascut pe 20 februarie 1988, in Saint Michael, Barbados. In ciuda faptuluica acum este celebra si traieste in S.U.A, ea a crescut in Barbados. Riri are,de asemenea, doi frati si trei frati vitregi din partea tatalui ei. A crescut inBridgetown, Barbados. Mai tarziu, ea a marturisit ca a suferit de traumepsihice grave, din cauza dependentei tatalui ei de alcool si cocaina.

Unde a facut Rihanna liceul?

Riri aparticipat la Combermere High School din Barbados. Doar cu un an inainte deeliberarea hitului „Pon de Replay“, Rihanna a castigat un concurs de frumusetede liceu. Ea a fost incoronata Miss Combermere pentru interpretarea ei dinconcurs. Succesul ei in aceasta competitie a fost datorita interpretarii canteculuilui Mariah Carey „Hero“, in sectiunea de talente a competitiei. La un an dupaabandonarea liceului, s-a mutat in America si a semnat un contract cu casa dediscuri Def Jam.

Piesa ‘’Umbrella’’ nu a fost scrisa de ea

Multi oamenicred ca aceasta piesa a fost scrisa de Rihanna, insa lucrurile nu stau delocasa. De fapt piesa nici nu a fost scrisa initial pentru Rihanna ci pentruBritney Spears. Britney a refuzat melodia si astfel Rihanna a ajuns sa ointerpreteze. De aici in colo stim cu totii ca aceasta piesa a devenit un hitsi este ascultata si iubita chiar si in momentul de fata. Acest cantec esteunul dintre cele mai mari hit-uri din cariera sa muzicala. Este o nebunie sacrezi ca ar fi putut fi Britney Spears cantand „Umbrela“ in loc de Rihanna. Pursi simplu nici nu ne putem imagina asta, pentru ca piesa i se potrivesteRihannei excelent.