Cautati o modalitate de a solutiona acele mici dispute familiale? Joaca un joc de societate, implica-i pe toti si lasa cel mai bun om sa castige. Weekend-urile pot fi plictisitoare cand familia este impreuna acasa si trebuie sa petreaca ceva timp.

Asadar, am enumerat primele 10 cele mai bune jocuri pentru familie si copii pentru PC pe Microsoft Store. Ne poti multumi mai tarziu. Pentru ca ce este mai bun decat familia stand in jurul unei runde de UNO?

Jocuri pentru familie si copii pentru Windows 10 PC

Am pregatit lista celor mai bune 10 jocuri pentru intreaga familie, pe baza experientei utilizatorului, a graficii si a modului de joc. Deci, indiferent ce weekend-uri in familie sunt pline de distractie.

1] Ludo Kings Star

Voi incepe cu ceea ce este absolut evident. Ludo King Star este practic jocul care a fost singurul motiv pentru care fratii si-au zgariat ochii. Dar, ai minti daca ai spune ca nu-ti plac noptile de joc in familie cu Ludo.

Ou primeste patru jucatori pentru fiecare costum si, cu tact, prin strategie, trece prin tabla cu patru costume pentru a se intoarce victorios la casa desemnata. 

2] Jocuri pentru copii Invatare matematica de baza

Asadar, daca esti in cautarea unui joc in care copiii tai sa se distreze si sa invete, atunci Jocuri pentru copii Learning Math Basic este alegerea potrivita pentru tine. Concepte matematice precum numararea, scaderea, adunarea, trasarea unui numar scris si succesiunea de numere, toate. Poti sa obtii asta si sa faci invatarea distractiv pentru copilul tau astazi! 

3] Piano Texas 2018: Cantece clasice

Cauti sa petreci o dupa-amiaza linistita cu copiii tai facand clic pe placi negre pentru a deveni profesor de muzica clasica? Atunci acesta este jocul perfect pentru tine pentru a insufla sunetul muzicii copiilor tai. Petrece ore in sir incercand sa exploatezi fiecare tigla neagra pentru un flux clasic.

4] Jocuri de invatare prescolara pentru copii

Cautati sa va duceti copilul la gradinita devreme? Obtineti-le aceste jocuri de invatare prescolara pentru copii pentru a-i ajuta sa invete mai bine cu mai multa distractie. Aceasta aplicatie are tot ce ar avea un curriculum prescolar. Numaratoare, alfabete, culori etc. Au multe jocuri care joaca ca o dezvaluire a zgarieturii pentru a descoperi un tip diferit.

Ii puteti face interesati de invatare prin recunoasterea numerelor, perceptia vizuala, vocabularul etc. Faceti invatarea distractiv pentru copiii dvs.

5] Lumea Masha

Din uimitoarea franciza de desene animate Marsha si Ursul, jocul sau in versiunea pentru computer este conceput pentru a le oferi copiilor tai un timp de amintit. Marsha este o fata curioasa care va merge intr-o aventura in fiecare zi cu Bear.

Pregateste-te si lasa-ti copiii sa intre in lumea lui Marsha si sa rezolve jocuri usoare cu ea. 

6] Word Crossy – Un joc de cuvinte incrucisate

Cel mai bun mod de a ajuta copiii sa invete si sa se joace este sa inceapa cu vocabulare. Acolo, Word Crossy este un joc foarte inteligent pentru a petrece timp cu copiii tai.

Stand de cealalta parte a semineului incercand sa potriviti cuvintele pentru a rezolva un puzzle, ce modalitate mai buna de a va relaxa cu familia, pana la urma? 

7] Forme si Culori

Forme si amp; Colors Nursery Games este o aplicatie de invatare prescolara pentru copiii tai. Au multe forme interactive si obiecte de uz casnic care ii ajuta pe copiii tai sa invete si sa se distreze pe parcurs. Poti petrece cu usurinta o noapte buna cu copiii tai, ajutandu-i sa invete in cel mai interactiv si colorat mod posibil. 

8] Culori pentru copii (prescolar)

Kids Colors ii ajuta pe copiii tai sa invete numele culorilor intr-un mod foarte distractiv. Acesta este scopul pentru ei sa invete si sa fie fericiti alaturi de el. Si pana vor intra in gradinita, vor fi cu un pas inainte.

Asadar, descarca acest joc uimitor de invatare din Microsoft Store si ai o intalnire de joaca cu copiii tai.

9] Copii ABC Invatare si scriere

Copiii invata cand se joaca pe mobil sau laptop. Asa ca da-le ceva din care sa se joace si sa invete. Aplicatia de joc Kids ABC Learning and Writing este pentru copiii mici si copiii gata sa mearga la scoala. Ii faci sa invete tot timpul cu o minte jucausa.

Puteti descarca cu usurinta aceasta aplicatie pentru copiii dvs. din Magazinul Windows.

10] Jocuri de memorie pentru copii

Cu o grafica uimitoare si mai multe povesti de joc, puteti folosi Jocuri de potrivire de memorie pentru copii pentru a ajuta copilul sa acorde atentie detaliilor. Copiii tai pot alege intre diferite medii si pot combina culori si forme.

Aceasta este o modalitate excelenta de a invata si, de asemenea, de a petrece timp de calitate in familie cu copiii tai. 

Ei bine, aceasta a fost lista noastra cu cele mai bune 10 jocuri pentru copiii tai disponibile pe Microsoft Store. Acum puteti petrece cu usurinta timp cu ei si ii puteti ajuta sa creasca si sa invete impreuna cu ei.