Cu cat este mai apropiata data semnificativa de 1 septembrie, cu atat parintii au mai multe intrebari despre corectitudinea si calitatea produselor alese – rechizite scolare si, in mod ciudat, aceasta intrebare apare, fie ca este vorba de clasa a I sau de liceu. 

Pentru a cumpara cele mai bune rechizite scolare pentru copilul tau, intra pe site-ul https://eraft.ro/rechizite-scolare . De aici poti sa achizitionezi un numar mare de lucruri mici diferite, pe langa haine, un ghiozdan si pantofi. De aceea trebuie sa gandesti cat mai economic, fara a renunta la lucrurile necesare, de care copilul are nevoie pentru scoala.

Cum sa alegi rechizite scolare?

In primul rand, trebuie sa planifici o lista cu rechizitele necesare pentru scoala. Dupa ce ai definit clar rechizitele de care copilul are nevoie, inainte de a le alege din magazinul online eraft.ro, fa preturi aproximative in concordanta cu capacitatile tale financiare. Lista principala ar trebui sa includa rechizite pentru anul scolar in care este copilul tau:

  • Un ghiozdan pentru manuale si caiete, un rucsac pentru imbracaminte sport si incaltaminte de rezerva;

  • Caiete, manuale si coperti;

  • Un penar pentru creioane, pixuri, creioane colorate, seturi de pixuri, acuarele si vopsele;

  • Diverse tipuri de rigle si chenare;

  • Ascutitoare si radiere, truse de artizanat care includ foarfece, hartie colorata, plastilina si lipici.

Pentru copiii de clasa I, ar trebui sa faci din timp un inventar al rechizitelor scolare necesare. Este posibil ca undeva in dulapul tau sa ai o duzina de caiete nefolosite absolut curate care aduna praf, dar acestea nu pot fi oferite copiilor de clasa I. 

Acelasi lucru este valabil si pentru creioane, rigle si cutii de creioane. Desigur, va trebui sa cumperi rechizite noi, dar daca vei cumpara din libraria online eraft.ro, economiile pot fi semnificative.

Rechizite scolare si disponibilitatea promotiilor

Nu va fi de prisos sa urmaresti disponibilitatea promotiilor la rechizite scolare. Adesea, in librarie sunt organizate diverse promotii, iar prin achizitionarea mai multor articole, obtii beneficii spre folosul tau. 

Agenda scolara alba devenita clasica, este perfecta pentru multi elevi de liceu si chiar si pentru scolarii mai mici. Jurnalul scolar este ideal pentru fete, care sunt si mici fashioniste. Din libraria online poti cumpara nu numai rechizite scolare, ci si articole de papetarie pentru copiii mai mici prescolari. 

Exista o gama larga de stilouri, caiete, cutii de creioane colorate, carioci, ghiozdane si multe altele, astfel incat sa poti cumpara tot ce iti trebuie dintr-un singur loc, economisind timp si bani. Cand alegi sa cumperi rigle, radiere, ascutitori si alte lucruri mici si frumoase, atunci este mai bine sa te bazezi pe experienta si autoritatea ta de parinte. 

Ce rigla este mai bine sa alegi, din plastic sau lemn? Este mai bine sa alegi o rigla din plastic mai moderna.  Cat despre radierele moderne, ai de unde sa alegi. Alege dintre cele mai moi si care au un miros placut. Acest lucru va functiona bine si nu va pata hartia. Si, desigur, poti gasi si radiere cu desene pe ele. Radierele colorate cu imagini sunt foarte frumoase si atractive, si nu sterg mai rau decat omologii lor clasici.