Daca ai visat in ultimul timp bijuterii si te intrebai ce poate semnifica acest lucru, iata ca totaltop.ro iti sare in ajutor. Iti spunem ce semnifica daca visezi bijuterii!

Inel

Daca gasesti un inel in vis este semn ca te vei indragosti. Daca porti inelul pe deget inseamna ca ai o legatura puternica cu partenerul de viata, iar daca iti scoti inelul, relatia voastra este pe cale sa se destrame.

Inelul de argint semnifica o familie numeroasa, cu multi copii, iar inelul de aur sugereaza o viata saraca, dar fericita.

Cercei

Daca te visezi ca iti cumperi o pereche de cercei vei primi o veste mai putin buna, iar daca pierzi cerceii se anunta o despartire de un prieten. Daca vezi cercei la urechile altor persoane vei avea un castig la jocurile de noroc, insa daca ii vezi pe jos esti vorbit de rau de prieteni

Daca cerceii se afla la urechile tale se anunta o calatorie pe care ti-o doresti de mult.

Lantisor

Daca in vis iti apare un lantisor, acesta semnifica o colaborare cu un prieten. Cand lantul se rupe trebuie sa te astepti la o dezamagire din parte unui prieten, iar daca ai pierdut un lant nu-ti vei mai putea tine promisiunile facute cuiva drag.

Bratara

Daca te visezi purtand o bratara inseamna ca vei da de greutati in incercarea de a realiza ceva ce ti-ai dorit de mult. In cazul in care bratara este rupta sau pierduta, esti lipsit de griji si datorii, iar daca vei gasi o bratara vei avea parte de noi responsabilitati.

Bratara la glezna este semn de neplaceri produse de prietenii barfitori.