Curățenia după constructor este printre cele mai dificile, întrucât necesită timp, energie, produse și echipamente de calitate, care să îți ofere cele mai bune rezultate. Indiferent dacă îți dorești curățarea propriei locuințe sau a unui spațiu comercial, apelarea la o echipă de profesioniști îți oferă soluția potrivită, pentru a obține spații imaculate.

Care sunt tarifele practicate de firmele de curățenie?

Tarifele serviciilor de curățenie după constructor variază în funcție de regiunea în care sunt prestate. De asemenea, acestea pot fi personalizate și negociate, pentru a se adapta mai bine nevoilor tale.

Pentru un studio de până la 40 de metri, vei plăti în jur de 480 de lei, iar pentru apartamentele de 2 camere, prețul poate ajunge la 585 de lei. În cazul în care deții un apartament cu 3 camere, o curățenie după constructor poate costa în jur de 680 de lei și se ridică la 785 de lei pentru locuințele cu o suprafață de până la 95 de metri pătrați.

În cazul unei locuințe cu o suprafață mai mare de 95 de metri pătrați, poți plăti aproximativ 10-12 lei / mp pentru servicii de curățenie după constructor.

Cum alegi cele mai bune servicii de curățenie?

Pentru a alege cele mai bune servicii de curățenie, ține cont de operațiunile pe care le dorești. Chiar și în cazul unei curățenii după constructor, sunt clienți care își pot dori servicii suplimentare, ce nu sunt incluse în pachetele standard. Discută cu firma de curățenie și află dacă poate răspunde întru totul nevoilor tale.

Pentru a te asigura că beneficiezi de cele mai bune servicii, alege o firmă de curățenie care lucrează cu propriul echipament. Aspiratoarele sau aparatele de curățat cu aburi oferă rezultate excepționale, care nu pot fi egalate de cele utilizate în mod obișnuit la curățenia casei.

Experiența firmei pe care o alegi este, de asemenea, importantă. De cât timp oferă aceasta servicii de curățenie? Ce spun clienții? Caută recenzii și află gradul de satisfacție în rândul clienților.

Preț pe oră sau pe suprafață?

Este de preferat, totodată, să optezi pentru o firmă care îți oferă tarife pe suprafață și nu pe oră. În acest mod, te protejezi de companiile neserioase, care își prelungesc durata procesului de curățenie, pentru a obține bani mai mulți.

Taxarea pe oră îți garantează că vei plăti o sumă fixă, stabilită de la început, pentru curățarea în profunzime a casei tale după renovare sau construcție.

Nu în ultimul rând, adaptabilitatea echipei de curățenie la programul tău este importantă. Firmele orientate către client își adaptează serviciile la nevoile tale, pentru a răspunde întru totul acestora.

Prețul pe care îl plătești pentru o curățenie completă după constructor te scapă de orice griji, asigurându-ți un spațiu de lucru sau locuit curat și ordonat. Fără să alergi prin magazine pentru a achiziționa produsele și echipamentele potrivite și fără să petreci ore în șir pentru a lustrui suprafețele din casa proaspăt construită sau renovată, cu ajutorul unei firme de curățenie obții cele mai bune rezultate, în cel mai scurt timp.