Ceea ce face potrivit acest articol vestimentar pentru orice eveniment este varietatea de modele și culori. Singurul lucru pe care într-adevăr trebuie să-l stăpânești este modul în care îl asortezi cu restul hainelor din garderobă.

Oare există ceva mai plăcut decât categoria de haine damă care se potrivesc oricărei ocazii? Oriunde privești pe social media, modelele poartă încrezătoare bustiere ca top pentru outfitul perfect.

Ceea ce face potrivit acest articol vestimentar pentru orice eveniment este varietatea de modele și culori. Singurul lucru pe care într-adevăr trebuie să-l stăpânești este modul în care îl asortezi cu restul hainelor din garderobă.

În acest articol vei descoperi cum bustierele sport by Aika sunt un must have în garderoba ta și ce beneficii aduc acest articol vestimentar. 

Cum ajunge o bustieră sport un top de ținută?

Pentru ca tu să te simți confortabilă și încrezătoare purtând bustiera sport, am creat această listă care te ajută să alegi top-ul perfect.

  • În primul rând alege o bustieră opacă și puțin mai groasă. Evită materialele străvezii;
  • Bustierele în culori pastelate și accesorizate pot fi purtate cu încredere la petrecerile de la piscină;
  • Bustierele cu decolteul nu prea adânc pot fi considerate niște crop topuri reușite.

Amintește-ți tot ce ai de făcut este să te simți bine și confortabil purtând bustiere ca top și o să reușești să faci orice ținută fantastică.

Beneficiile bustierei sport:

  • Oferă un suport solid pieptului;
  • Oferă flexibilitate;
  • Este realizată din materiale care îți lasă pielea să respire;
  • Sunt ușor de asortat cu orice tip de outfit;
  • Trec ușor de la ținută de sală la cea de stradă. 

Cum porți bustiera ca top?

Bustierele sport, mai ales cele de la Aika sunt realizate din materiale de calitate, solide care oferă confort. Totodată, ele sunt pline de culoare și modele diferite. Probabil că te-ai convins până acum că bustierele sport, nu se poartă neapărat doar pe sub haine.Ele pot fi transformate în piesa de rezistentă a oricărei ținute. 

Imaginează-ți cât de bine ar arăta bustiera vișinie Akane, cu o pereche de blugi deschiși la culoare, o cămașă albă străvezie și bineînțeles o șapcă sau pălărie pe măsură.

Ca să creezi o ținută mai trendy, poți oricând asorta o bustieră din gama de culori nude cu un blazer mai închis și pantaloni office. Ține minte, culorile în contrast fac minuni în ați pune outfit-ul în evidență.

Dacă vrei să obții o ținută mai dark, poți să alegi o bustieră neagră sau gri asortată cu un blazer deschis la culoare. Ori dacă preferi o ținută all black încearcă un combo negru de bustieră, pantaloni și blazer sau hanorac. 

Bustierele în culori puternice ca verde, vișiniu, violet sau roz nu se poartă doar la sport. Acestea sunt perfecte ca să adauge puțină magie în garderoba ta. Asortează aceste culori cu topuri străvezii și lasă bustiera să iasă în evidență. 

Dacă una dintre culori te avantajează foarte bine, gândește-te ce cool ar fii să îți asortezi pantofii sau chiar unghiile cu aceasta. 

Indiferent de preferințele tale de culoare, poți oricând arunca un ochi peste gama de bustiere sport damă by Aika. Acestea sunt astfel create astfel încât pe lângă confort să ofere finețe și stil. Te-ai convins că acest articol vestimentar este un must-have pentru garderoba ta? Dacă răspunsul tău e da, începe chiar acum cumpărăturile.