Stephen King reactioneaza la American Horror Story: Delicates -ul socant de la mijlocul sezonului. Seria de antologie, creata de Ryan Murphy si Brad Falchuk, a revenit la FX in septembrie. Bazat pe romanul Delicate Condition , sezonul 12 American Horror Story o urmareste pe Anna Victoria Alcott (Emma Roberts) in timp ce se lupta sa echilibreze faima si evenimentele terifiante din jurul incercarilor sale de sarcina. Pe langa Roberts, distributia American Horror Story: Delicate ii include pe Matt Czuchry, Michaela Jae Rodriguez, Denis O’Hare, Cara Delevingne si Kim Kardashian. Deoarece greva SAG-AFTRA a afectat productia, sezonul este lansat in doua parti, cu noi episoade debutand in 2024.

Finalul de la mijlocul sezonului din American Horror Story: Delicate a fost difuzat pe 18 octombrie si, recent, Stephen King a postat pe Twitter despre asta. Vezi mai jos ce a avut de spus:

Aclamatul autor de groaza si-a impartasit gandurile despre cliffhanger-ul sau socant, scriind ca serialul „m -a lasat pe mine ”. Totusi, pare incantat ca Delicat e sa continue, adaugand „ Vorbeste despre o tachinare ”.

American Horror Story: Cliffhanger de la mijlocul sezonului de la Delicate explicat

Anna si Dex in American Horror Story Delicate

In finalul de la mijlocul sezonului din American Horror Story: Delicate , Anna pierde premiul Globul de Aur in fata Babette Eno (Taylor Richardson), tanara actrita care a semnat cu Siobhan (Kardashian) la inceputul episodului si era pregatita sa devina favorita la Oscar. . Ea i-a spus lui Siobhan ca era complet in cursa pentru Premiul Academiei, subliniind importanta castigului, inainte ca o mana inmanusata sa-i acopere brusc gura. Cateva clipe mai tarziu, s-a trezit la stirea ca Babette a murit intr-un accident de masina si a primit un telefon de la publicista ei.

Publicul a speculat ca personajul lui Kardashian are mai multe , avand in vedere misterul din jurul scenariului lui The Auteur , sau ca ea ii cunoaste pe Ashley, despre care s-a dezvaluit deja ca sunt ticalosi. Dupa acea conversatie cu Siobhan aproape de sfarsitul American Horror Story: episodul 5 delicat, merita sa ne intrebam cine este ea exact si daca are o mana directa in lucrurile terifiante care i se intampla Anna.

Facandu-l pe King curios cu privire la viitorul show-ului sugereaza ca sezonul 12 ar putea fi una dintre cele mai palpitante. Privind in perspectiva, va fi interesant sa vedem unde reiese American Horror Story: Delicate dupa acel surprinzator cliffhanger si daca Anna afla in sfarsit adevarul despre sarcina ei si despre cei din jurul ei.