Noile tendinţe în modă oferă domnilor posibilitatea de a-şi crea unele dintre cele mai interesante şi originale ţinute, indiferent de activitate, context sau de eveniment. Un rol important în outfit-urile masculine revine accesorizării, astfel că nu ezita să alegi pentru a-ţi personaliza ţinuta, accesorii cât mai variate şi cât mai moderne. Atunci când vrei să dai o notă personală look-ului tău şi vrei să ieşi în evidenţă, apelează la o accesorizare cât mai plăcută şi originală.

Ochelarii de soare, nelipsiţi din accesorizarea masculină

Atât în sezonul estival, cât şi în perioada rece din an, o pereche de ochelari de soare barbati nu ar trebui să lipsească din outfit-ul masculin. Alege să-ţi punctezi abordarea stilistică, purtând ochelarii de soare care vor completa cel mai bine look-ul tău. Fie că mergi la o plimbare prin oraş, fie că eşti în drum spre birou, dacă eşti într-un concediu la mare sau ai pornit într-o călătorie lungă cu maşina, nu uita perechea de ochelari de soare care te va scoate în evidenţă şi va atrage toate privirile. 

Cum îţi alegi ochelarii de soare

Varietatea de modele şi forme, îmbunătăţirile aduse lentilelor şi design-ul special al ramelor, multitudinea de nuanţe şi tonuri, precum şi materialele din care sunt fabricaţi, te vor ajuta să alegi o pereche de ochelari de soare care se va integra perfect fizionomiei tale, dar şi întregii ţinute. Astfel, dacă ai o fizionomie pătrată, cu forme bine definite, poţi opta pentru ochelarii de soare rotunzi sau ovali. Alege un model cu lentile colorate, atunci când vrei să îţi completezi o ţinută casual sau de vacanţă, iar dacă vrei să obţii un look clasic, optează pentru lentilele negre şi ramele argintii sau aurii.

Chiar şi ţinuta ta masculină se va potrivi cu ochelelarii oversize, un trend care susţine jocurile cromatice şi formele cât mai variate, mai cu seamă dacă vizezi o ţinută urban casual. Dacă ai o fizionomie rotundă, alege să creezi un echilibru şi poartă o pereche de ochelari de soare cu rame în forme geometrice, cât mai unghiulare. Dacă ai un chip oval, atunci îţi va fi foarte uşor să îţi alegi perechea de ochelari de soare, potrivindu-ţi-se orice tip de ramă. Dacă ai un maxilar bine definit, atunci o pereche de ochelari de soare cu rame generoase, ţi se va potrivi foarte bine, adăugând puţină lăţime în partea de sus a feţei.

Bijuteriile în accesorizarea masculină

Bijuteriile concepute pentru bărbaţi au reprezentat întotdeauna un punct de mare interes pentru domni. De-a lungul vremurilor, o bijuterie bărbătească putea vorbi despre statut social şi despre putere, astăzi, însă, fiind doar un etalon al eleganţei şi rafinamentului. Dacă alegi să porţi un inel barbatesc / ghiul, este bine să ţii cont de câteva reguli, tocmai pentru a te putea bucura de plusul de farmec şi stil pe care acesta îl va da look-ului tău.

Poţi purta un inel în orice context, mai puţin atunci când adopţi o ţinută exclusiv sportivă. Când alegi accesorizarea cu un inel, ai grija ca mâinile tale să fie bine îngrijite şi să ai o manichiură corect efectuată. Dacă adopţi o vestimentaţie casual sau urban casual, poţi opta pentru combinaţii îndrăzneţe între inel, brăţări şi ceas. Pentru o abordare vestimentară clasică, limiteză accesorizarea doar la un inel şi la ceasul cu o curea metalică, astfel scoţând în evidenţă eleganţa mâinilor tale şi rafinamentul întregii ţinute