Desi majoritatea oamenilor au avut de-a face cu un vecin galagios, acestia sunt nimic in comparatie cu vecinii unor utilizatori de pe Reddit. La o sectiune special dedicata acestui subiect, oamenii povestesc cele mai ciudate intamplari  din viata lor.

Desi nu se poate sti daca sunt reale sau fictive, povestirile redate in articolul de urmeaza te vor face sa realizezi ca poate nu este o problema atat de mare cand vecinul da muzica prea tare sau iti blocheaza intrarea in garaj.

Cei mai ciudati vecini: 3 povestiri de pe Reddit

Cadouri de la copilul-pisica

Un prim utilizator de pe platforma de socializare isi aminteste de o experienta cu un copil din vecini care se comporta ca o pisica.

“Cand mi-am cumparat prima casa, peste drum era o cladire darapanata. Cu toate acestea, nu i-am dat prea multa atentie, pentru ca era locuita de o familie aparent normala. Intr-o zi, insa, cand m-am intors acasa de la munca am gasit o pasare moarta in fata usii. Biata vietuitoare parea sa fi fost calcata in picioare.

Din spusele povestitorului, vecinul sau facea cadouri dubioase tuturor celorlalti vecini, iar parintii sai erau deacord cu acest timp de comportament.

“Mai tarziu, dupa ce am curatat ramasitele, am vorbit cu baiatul din vecini. Acesta mi-a spus ca mama sa l-a sfatuit sa fie darnic cu cei din jur, …ceea ce insemna sa se comporte ca o pisica. Aparent, mama sa era de acord cu acest comportament bizar? Copilul ma speria, si le dadea pasari moarte tuturor vecinilor. Slava Domnului ca s-au mutat”

Borcanul cu unt de arahide

Urmatorul utilizator isi aduce aminte de o familie stranie cu care a interactionat din interes pana intr-o zi, cand a vazut o scena care ii va ramane mereu in amintire.

“ La capatul strazii locuia o familie care avea trei fete de varste diferite. Pentru ca voiam sa mergem la piscina din curtea lor, ne-am imprietenit cu fiica cea mai mare. Atat ea, cat si surorile sale erau foarte ciudate: “prietena” noastra vorbea cu accent irlandez, cu toate ca nu locuia in Irlanda, se imbraca precum un om fara adapost si statea foarte prost la capitolul igiena.”

Cum era poreclita mezina familiei

Desi toate cele trei surori erau ciudate, mezina era cea mai agresiva dintre toate, avand un comportament similar oamenilor preistorici

“Fiica mijlocie era muta, nu facea decat sa se holbeze la noi, iar uneori umbla dezbracata prin cartier. In ceea ce o priveste pe mezina, o poreclisem “fata din pestera”, deoarece nu spunea nici un cuvant inteligibil, distrugea totul in jur si musca oamenii. Cea mai ciudata intamplare a fost cand am mers sa innotam, dar nu am vazut vreo masina in fata casei si nimeni nu raspundea la usa.”

Cand am sarit gardul, am fost surprinsi sa vedem toti membri familiei stand in bazin, complet dezbracati, iar mama fetelor tinea in mana un  borcan cu unt de arahide. Am plecat si nu ne-am mai intors niciodata”

Bomboane pentru bunica decedata

Nu in ultimul rand, o a treia persoana povesteste o intamplare paranormala traita de sora sa, in casa unor cunostinte

“Inainte ca tatal meu sa moara, sora mea a fost trimisa sa locuiasca la o familie care avea casa la cateva minute de scoala. In aceasta casa era o camera in care bunica familiei murise cu cativa ani inainte, insa incaperea fusese pastrata exact asa cum era aranjata pe vremea cand femeia traia.”

“Noaptea, mama din familia respectiva ducea acolo un castron plin cu bomboane, spunandu-I surorii mele ca bunica vine “ocazional” sa manance bomboane, iar castronul va fi luat dimineata. De numeroase ori, sora mea a vazut-o iesind cu bolul gol, si desi nu faceau niciodata curatenie in acea camera, incaperea era absolut impecabila.”