Un celebru nu poate fi recunoscut printr-o munca de noapte, dureaza multi ani pentru a deveni proeminent. Desi este intotdeauna greu sa definim eforturile oamenilor intr-o lista mica, dar, posibil, am adus cei mai buni oameni din lume.

Cu toate acestea, vei fi dor de unele dintre acele personalitati celebre precum Bruce Lee, Marilyn Monroe, Elvis Presley, William Shakespeare, Napoleon si multe altele. Dar dupa ce cautam si intrebam indelung pe oameni, ne-am finalizat lista in functie de cat de des ne vin la gura si in fata ochilor. Poate ca au schimbat lumea si perspectivele vietii noastre. Le poti adresa in orice fel, cum ar fi zeu, mentor, influent, mare ganditor, tata, filozof, orice. Asa am facut topul celor mai faimosi 10 oameni din toate timpurile care de asemenea au lasat in urma lor citate celebre ce inspira oamenii si acum. Daca vrei sa citesti cele mai frumoase si celebre citate intra pe mezi.ro si citeste citatele celebre inspirationale.

Iisus

Cuvintele nu sunt cu adevarat suficiente pentru a elucida cine a fost Isus si de ce oamenii i se inchina, conform a patru evanghelii canonice, el sa nascut ca spirit sfant dintr-o doamna fecioara in anul d.Hr. si a fost cea mai prestigioasa persoana de pe pamant care au existat vreodata. Deseori denumit fiul lui Dumnezeu. Poate ca nu toata lumea stie exact despre el. Dar, numele lui Isus Hristos este bogat. Isus este liderul crestinismului si genul de credinta pe care oamenii o arata, care cu siguranta il fac cea mai semnificativa persoana de pe pamant din toate timpurile si.

Muhammad

Muhammad a fost ultimul mesager al lui Dumnezeu si profetul ca si altii, Nuh, Musa, Saleh, Moise si Iisus Hristos. Mahomed a adus islamul pentru non-musulmani si pentru a restabili islamul. El a fost singura persoana care a introdus in inregistrare cuvantul lui Dumnezeu si care mai tarziu a devenit Coran. Profetul Muhammad s-a nascut in jurul anului 570 d.Hr. in Makah si a murit in 632 d.Hr. in Medina. Cu toate acestea, pana atunci, el a unit toata Arabia (Orientul Mijlociu) sub un singur Dumnezeu.

Michael Jackson

Fie ca-l place sau nu, nu conteaza, problema este cine nu-l cunoaste drept „Regele Pop”, domnul Michael Jackson evolutia divertismentului. Michael Jackson a spart toate barierele culturii pop si s-a impus de peste patru decenii. Michael Jackson s-a nascut in Gary, Indiana, in 1958. Dar, prinderea de la picioare, Omul a meritat nemuritor in 2009. El este cel mai premiat si; unul dintre cei mai inregistrati artisti.

Adolf Hitler

Hitler si-a propus sa devina cel mai puternic om din lume ca cauze ale celui de-al Doilea Razboi Mondial si Holocaustului. A fost cea mai cunoscuta persoana a secolului al XX-lea. Manualele noastre scolare de astazi sunt pline cu povesti despre Hitler. Este unul dintre cei mai urati oameni de pe pamant. A fost un politician german idealist si dictator al Germaniei naziste. El a fost, de asemenea, responsabil pentru uciderea a aproximativ 6 milioane de oameni, inclusiv evrei, copii, mestesuguri si femei etc. In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, el sa sinucis inainte de infrangerea Germaniei.

Albert Einstein

Foarte putini oameni s-au nascut cu binecuvantare a creierului; Albert Einstein a fost unul dintre ei. Filosofia sa fata de fizica, matematica si stiinta l-a facut cel mai influent fizician al secolului al XX-lea. El a formulat cea mai cunoscuta ecuatie „E = mc2”. Laureat al premiului Nobel, Einstein a dezvoltat teoria generala a relativitatii, care mai tarziu a explicat fortele gravitatiei si a permis sa-l ajute pe faimosul om al fizicii moderne din lume. Era din familia evreilor si s-a nascut si a crescut in Germania, datorita puterii lui Hitler in Germania, Einstein s-a mutat in SUA si a devenit cetatean american.

Leonardo Da Vinci

In viata ta, cu siguranta ai vazut de cel putin doua ori portretul de femeie Mona Lisa, a fost creat de artistul Leonardo DA Vinci, a fost inventator, arhitect, sculptor, cartograf, geolog, inginer, scriitor, botanist, matematician, anatomist, muzician, om de stiinta si unul dintre cei mai mari pictori ai tuturor timpurilor. Acest barbat renascentist s-a nascut in 1452, in Vinci, Italia si a crescut de tatal si de mamele sale vitrege. Da Vinci este cunoscut pentru cele mai bune portrete ale sale, cum ar fi Mona Lisa, Cina cea de taina, Omul Vitruvian si Lady with an hermine. Si inventii precum parasuta, organista de viola si tancul lui Leonardo DA Vinci.

Sir Isaac Newton

Nascut in secolul al XVII-lea, 25 decembrie – 1642, raman totusi cei mai faimosi si influenti oameni de stiinta din toate timpurile si o figura proeminenta a revolutiei stiintifice. Isaac a vazut aceasta lume intr-un mod cu totul nou, ca filozof natural, el a proiectat legile miscarii si gravitatiei universale. Cartea lui Newton „Philosophiae Naturalis Principia Mathematica” care a acoperit conceptul vital posibil al fizicii. El a fost un maestru ca fizician, matematician, astronom si a creat noi legi si teorii ale fizicii si, la scurt timp dupa ce a cunoscut drept legea lui Newton, l-a facut cea mai faimoasa persoana din univers.

Abraham Lincoln

Lincoln a servit cea mai dominanta tara din lume de astazi si a condus in mod pozitiv SUA in timpul celui mai sangeros razboi al sau – Razboiul civil american (1861-1865), Lincoln nu a fost doar un presedinte celebru pentru pastrarea uniunii in timpul razboiului civil, ci si, a influentat milioane de oameni din lume, prin adresa sa de la Gettysburg. A fost presedinte al Statelor Unite pana cand a fost asasinat.

Mahatma Gandhi 

Gandhi a fost prima persoana care a ridicat vocea pentru miscarea nonviolentei. Si-a croit propriul drum unic al politicii nonviolente in India catre libertate. Preocuparea lui era libertatea umanitatii din intreaga lume, nu numai indienilor. Campaniile sale pentru drepturile omului, prietenia etnica, sfarsitul intocului, Swaraj sau auto-conducere, si marsurile, l-au facut liderul miscarii de independenta a Indiei. In India, el este cunoscut ca „tatal natiunii” si „Bapu”. Pe 30 ianuarie -1948, Gandhi a fost asasinat.

Aristotel

Aristotel este cea mai influenta fiinta umana care a trait vreodata. Filosof grec si a fost primul om de stiinta autentic din istorie dupa Encyclopedia Britannica. A lucrat cu unii dintre cei mai buni filozofi, precum Platon si Socrate. A fost profesorul lui Alexandru cel Mare si si-a infiintat propria scoala, Liceul. A studiat toate subiectele si a scris despre multe subiecte, inclusiv biologie, estetica, poezie, etica, fizica, politica si guvernare, metafizica, teatru, muzica, lingvistica, zoologie, logica, retorica si altele.

Elvis Presley

Tipul care a schimbat fata muzicii rock and roll si cunoscut mai tarziu drept regele rock and roll-ului, cea mai faimoasa si cea mai notabila personalitate a secolului al XX-lea si este cel mai bine vandut artist solo, urmat de Michael Jackson. Presley si-a inceput cariera muzicala in 1954, iar primul sau single RCA, Heartbreak Hotel, a devenit hit numarul unu in Statele Unite, iar contributia sa la rock n roll, rockabilly, blues, gospel, soul, rhythm si country si aparitiile pe ecranul sliver. Televiziunea si radioul la mijlocul anului 1950, inclusiv multe premii Grammy, precum si premiul Grammy pentru intreaga viata, l-au facut cel mai proeminent individ din cultura muzicala din toate timpurile.