A nu-ti recunoaste public orientarea este de inteles pentru oricine, dar dezvaluie inevitabil dovezi, asa ca este suficient sa-i acordam atentie. A banui ca sotul tau este gay este un scenariu greu, dificil, pentru ca vine cu posibilitatea ca casatoria ta sa nu mai mearga. Cu toate acestea, daca el refuza realitatea, este mai rau daca o faci si tu .

Potrivit unui articol, cel putin 5% dintre barbatii americani sunt homosexuali, o cifra care probabil a crescut in ultimii ani. Desi nu mai genereaza impresia ca un barbat descopera ca este gay, intr-o relatie de casatorie, poate cu copii implicati, poate fi devastator.

Un telefon, cautarile lui pe internet sau poate acea frecventa cu care vorbeste despre un prieten sunt atitudini care te-ar putea ghida in descoperirea adevaratei orientari a sotului tau. Unele gesturi sunt mai decisive decat altele, dar planul sexual te va conduce probabil la raspunsul pe care nu vrei sa-l auzi.

5 semne pentru a confirma ca sotul tau este gay

1. Ceea ce te uiti sau cauti pe internet

Probabil ca faceti unele neglijente, cum ar fi sa nu stergeti istoricul cautarilor sau sa lasati unele dovezi in dosarul „Descarcari”. Oricat de tentant si infricosator ar fi, acesta este primul loc in care ar trebui sa te uiti.

Ce ai putea gasi? Orice informatie cu continut homosexual, cum ar fi imagini, videoclipuri sau subiecte precum „cum sa satisfac un barbat” sau „cum sa stiu daca sunt gay”.

2. Petrece mult timp cu acelasi prieten

Se duce frecvent acasa sau poate merg impreuna la sala. Acest lucru nu il face gay, dar nu este tipic pentru un barbat , cu exceptia cazului in care este o noapte tipica de poker sau un eveniment sportiv si de obicei intr-un grup.

Pentru a obtine mai multe detalii despre relatia cu acel prieten, roaga-l sa te invite in casa. Daca observi ca refuza sau isi pune scuze, suspiciunile tale pot creste.

3. Apelurile pe care le primiti la telefon

Cand ascund ceva, devin foarte atenti si gelosi cu telefoanele lor, mai ales daca au o aventura cu o alta femeie. Si, desigur, nimeni nu ar banui infidelitate daca sotul tau se numeste doar barbati. Ai grija!

4. Nu este interesat sa faca sex cu tine

Aceasta este cheia. Cand sotul tau te evita din punct de vedere sexual sau nu arata niciun fel de dorinta , se intampla trei lucruri: iti este infidel si moralitatea il omoara, are vreo problema (ejaculare precoce, impotenta, etc…) sau pur si simplu este gay.

Se mai poate intampla ca in mijlocul actului sexual sa fie distras sau sa nu fie foarte interesat. Cel mai bun lucru in acest caz este sa obtii o terapie profesionala, unde poti fi incurajat sa marturisesti ce se intampla.

5. Manifesta un comportament homofob

Desigur. Este foarte obisnuit ca sotul tau , simtindu-se confuz de orientarea sa sexuala, sa cada intr-o negare care il face sa fie homofob . Sau poate este planul lui ca nimeni, inclusiv tu, sa nu suspecteze ce se intampla.

Daca ai observat vreunul dintre aceste comportamente la sotul tau, probabil ca el se pregateste sa iasa. Dar nu poti ramane blocat in aceasta posibilitate, in calitate de partener actual meriti adevarul, iar daca nu ti-l ofera, evident, ar trebui sa iesi si sa-l cauti.

Va depinde de tine daca vorbesc despre asta mai tarziu sau chiar il vor sprijini intr-o tranzitie care cu siguranta nici pentru el nu este usoara, dar a trai cu suspiciuni si o casnicie falsa nu are rost.