Nunta cea mai mediatizata a verii a avut loc si iata ca Pepe este un barbat insurat. Atat acesta, cat si sotia lui, Raluca, au avut foarte multe emotii in ziua nuntii.

“La multi ani dragostea vietii mele !!! iti multumesc din suflet ca esti un om atat de bun si m-ai invatat ce este iubirea, rabdarea…m-ai invatat sa fiu femeie si mama…Alaturi de tine am invatat sa merg in viata cu fruntea sus !!! TE iubesc nelimitat si neconditionat !!! Iti promit ca o sa fac tot posibilul sa te fac cel mai fericit barbat si tata din lume !!”, a scris Raluca pe pagina de Facebook.

“E cea mai fericita zi din viata mea!! azi ne juram iubirea unul altuia… pentru toata viata! sotia mea scumpa… de ziua mea mi-ai oferit ce toata viata mi-am dorit… iubire adevarata… si comoara mea de fata! MULTUMESC!!!!”, a raspuns Pepe.

Totusi, cei doi nu stiu inca unde vor merge in luna de miere.

“Destinatia e incerta. Cred ca pana la urma vor pleca unde vor vedea cu ochii. Au cateva idei in cap, dar vor sa se mai consulte si pana acum nu si-au gasit ragaz ca sa-si planifice vacanta. Dar nu-i plang, pentru ca de plecat tot o sa plece. Stati sa se linisteasca cu nunta, sa le iasa totul bine si vad ei unde se duc. „, a declarat o persoana din anturajul familiei Pascu pentru WOWbiz.