Intr-o atmosfera intima, avand alaturi rude apropiate si prieteni dragi, presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, si-a condus la altar fiica cea mica.

Ana-Maria Nicolescu s-a casatorit la Biserica Sf. Nicolae din Curtea de Arges cu tanarul om de afaceri Mircea Serban, patronul Valah Construct, avandu-i ca parinti spirituali pe Sebastian Ghita, patronul de la Asesoft, si pe sotia acestuia. Dupa ce tinerii si-au spus da in fata ofiterului starii civile vineri, la Golesti, sambata Ana-Maria si Mircea Serban s-au unit si in fata lui Dumnezeu.

Primii care si-au facut aparitia in curtea bisericii, cu putin timp inainte de ora 18, au fost tinerii casatoriti, nasii si parintii mirilor. Inca de la bun inceput invitatii au remarcat prezenta distinsa a sotiei presedintelui Nicolescu, care nici de data aceasta nu a facut rabat de la eleganta si rafinamentul care o caracterizeaza.

In vreme ce presedintele Constantin Nicolescu s-a ocupat ca toate detaliie organizatorice sa fie bine puse la punct, socrul mare, Gheorghe Serban, managerul de la IATSA Bascov, si-a luat in serios rolul de bunic si a avut grija de cele doua nepotele ale sale, care impreuna cu nepoata presedintelui Nicolescu, erau extrem de preocupate de rolul lor de domnisoare de onoare si de misiunea de a tine trena miresei. In tot acest timp, Sebastian Ghita, nasul cuplului si unul dintre cei mai potenti si influenti tineri afaceristi din tara, a profitat de ragazul de dinaintea slujbei religioase pentru a mai da cateva telefoane, preferand sa stea retras pana la momentul intrarii in biserica.

In ciuda notorietatii tuturor eroilor acestui eveniment, fie ca e vorba de parinti si nasi, fie de miri, printre invitati s-au numarat destul de putine personalitati ale lumii publice, familiile tinerilor casatoriti preferand o nunta discreta si intima. Din sfera politica au fost prezenti deputatul Ion Burnei si sotia sa, Gabriela – de altfel prieteni foarte apropiati ai socrilor mici – primarul orasului Mioveni, Ion Georgescu, Simona Bucura Oprescu si Mihai Oprescu, prospatul sef al ITM. Pe langa nas si mire, oameni de afaceri cunoscuti in mediile in care activeaza, mediul economic a mai fost reprezentat de Nicolae Oita, fostul patron de la Lactag. O aparitie extrem de rara prin judet, Liviu Nicolescu, fiul presedintelui CJ, nu putea lipsi de la un moment asa de important in viata surorii sale mai mici.

Desi se spune ca miresele sunt cele care se lasa intotdeauna asteptate, de data aceasta cei care au intarziat au fost Madalina Nicolescu, fiica cea mare a presedintelui CJ, si Norris Mageanu, veniti in mare graba la Curtea de Arges direct de pe traseul unei curse de raliu. Nepotul celebrului palarier de la Campulung nu a venit cu mana goala, ci insotit de celebrul Ovidiu Lipan Tandarica, de care il leaga o stransa prietenie. Aparitia miresei a taiat efectiv rasuflarea invitatilor.

Frumoasa, de o eleganta aparte si extrem de fericita, Ana-Maria a intrat in biserica la bratul nasului Sebastian Ghita, vizibil emotionata de importanta evenimentului, la fel ca si Mircea Serban, cel cu care a ales sa-si uneasca destinele. Imediat dupa slujba oficiata de preotul Nicolae Margaritescu, intregul alai s-a deplasat la Vidraru, la restaurantul Casa Argeseana, unde a avut loc petrecerea de nunta, celor prezenti la cununie alaturandu-li-se si alti aproximativ 100 de invitati. La inceput de drum impreuna, uram si noi tinerilor casatoriti „Casa de piatra!” si o casnicie lunga si fericita!