Noi, femeile, ne indragostim foarte repede si visam deja la nunta si o familie mult mai devreme decat o fac barbatii. Si pentru ca trebuie sa stii din timp daca el este alesul, totaltop.ro iti da cateva sfaturi despre cum sa iti dai seama ca nu te va cere niciodata de sotie!

Nu intelege de ce toata lumea din jurul lui se casatoreste

Daca a ajuns la varsta in care toti prietenii se casatoresc, insa el nu intelege necesitatea acestui “act”, inseamna ca nu il atrage ideea de casatorie. Exista barbati care prefera sa aiba o relatie libera si sa nu se complice cu o nunta. Daca si iubitul tau se incadreaza in aceasta categorie, cu siguranta nu-ti va cere mana prea curand.

Inca sufera dupa fosta

Fosta relatie i-a lasat rani adanci in suflet, iar tu nu esti acolo decat sa il ajuti sa treaca peste acest moment mai dificil din viata sa. Daca inca se mai gandeste la fosta sau mai tine legatura cu aceasta, cu siguranta nu este pregatit sa faca pasul cel mare alaturi de tine.

Isi schimba comportamentul

Oricum barbatii nu prea stiu sa isi arate sentimentele, insa daca iubitul tau trece de la o stare la alta foarte repede, atunci ceva este in neregula. Intr-o zi este foarte dragastos, iubitor si iti aduce flori, iar in cealalta zi de abia daca te suna, iar atunci cand o face nu stie cum sa iti inchida mai repede. Discuta cu el aceste schimbari de comportament, deoarece nu sunt chiar normale.

Evita sa vorbeasca despre viitor

Asa cum spuneam mai sus noi, femeile, tindem sa ne facem planuri pe viitor alaturi de un nou partener intr-un timp foarte scurt. In functie de cum reactioneaza la discutiile tale ai putea sa iti dai seama daca are gand de casatorie sau nu. Daca atunci cand aduci in discutie viitorul vostru ca sot si sotie, sau copiii pe care ti-i i-ai dorit dintotdeauna, el se preface ca nu aude sau evita subiectul, inseamna clar ca nu este interesat!