Comediantul, in sfarsit, a vorbit despre altercatia care a dinamitat gala Oscarului in urma cu patru luni si asigura ca nu vrea sa fie vazut ca o victima.

Ultima parte a Premiilor Academiei va ramane in istorie in noaptea in care un mare actor de la Hollywood si-a palmuit un coleg pe scena. La patru luni de la acea altercatie, Chris Rock (57 de ani) a rupt tacerea pentru a vorbi pentru prima data despre agresiunea lui Will Smith  (53 de ani) la care a fost supus. In acest timp au fost multi cei care si-au dat cu parerea, inclusiv agresorul, care si-a cerut scuze, si sotia sa, Jada Pinkett (50 de ani), dar versiunea victimei principale nu a fost inca cunoscuta.

E aici. Comediantul, care a performat la Madison Square Garden din New York, a profitat de spectacol pentru a lansa cateva mesaje despre incident. Chris a facut o gluma despre Will in timpul unui moment de „anulare a culturii”, spunand: „Oricine spune ca cuvintele ranesc nu a fost niciodata lovit cu pumnul in fata”. In acest fel, a inclus evenimentul ca parte a spectacolului pentru a-si arata in sfarsit sentimentele despre acesta.

Chiar si asa, a tinut sa precizeze ca nu cauta sa trezeasca mila sau compasiune in adeptii sai. “Da, rahatul acela m-a durut, dar m-am scuturat de rahatul acela si m-am dus la munca a doua zi. Nu sunt o victima, nu ma duc la spital pentru o taietura de hartie “, a adaugat el audientei sale epuizate.

Chris Rock nu a uitat palma lui Will Smith la premiile Oscar.

Chris Rock nu a uitat palma lui Will Smith la premiile Oscar. 

Cu alte ocazii, actorul, scenaristul si regizorul refuzase sa comenteze subiectul. La doar cateva zile dupa ce Smith l-a plesnit pentru o gluma grosolana despre caderea parului sotiei sale, Rock si-a vandut spectacolul, urcand pe scena si spunand: „Cum e weekendul? Baietii au venit sa auda ca am o emisiune intreaga pe care am scris-o inainte de acest weekend, inca procesez ce s-a intamplat, asa ca la un moment dat voi vorbi despre rahatul ala si va fi serios si distractiv”.

Momentul mult asteptat a venit weekendul trecut intr-unul dintre templele din New York pentru orice artist. Chris Rock este in turneu cu comedia  Only Headliners Allowed, unde imparte proiectul cu Kevin Hart (43 de ani), care este si unul dintre cei mai buni prieteni ai sai.

In timp ce Rock si-a vazut cariera crescand si a castigat o popularitate masiva, Will Smith a cazut in disgratie dupa atac. Pe de o parte, a fost exclus din toate actele care au legatura cu Academia de Arte si Stiinte Cinematografice timp de zece ani si, de asemenea, nu are roluri in film in vedere, desi isi continua rolul de producator, nu fara esecuri.

In momentul in care urca pe scena, o ataca pe gazda galei si apoi striga de pe scaun: „Tine numele sotiei mele afara din gura ta nenorocita” face deja parte din cea mai intunecata legenda a Oscarurilor.